Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının gebe olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının gebe olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının gebe olduğunu görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının gebe olduğunu gördüyseniz:

  • Bir borcu kapatabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının gebe olduğunu görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını gebe görmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine rivayet eder.

Rüyada gebe fare görmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, sıkıntılar son bulacağına alamet eder.

Rüyada eşinin gebe olduğunu görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine yorulur.

Rüyada birinin gebe olduğunu görmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine işarettir.

Rüyada gebe olduğunu görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada ikiz gebe olduğunu görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine inanılır.

Rüyada gebelik testi yaptırmak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments