Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gebelik testi pozitif görmek

Rüyada gebelik testi pozitif görmek

Rüyada gebelik testi pozitif görmek muradına ereceğine, evlatlarından memnun olacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, kötü günleri geride bırakacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gebelik testi pozitif gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren konularda yaratıcı fikirleriniz olabilir veya size akılcı tavsiyelerde bulunan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada pozitif gebelik testi görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada gebelik testi pozitif görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada pozitif test görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gebelik testinde çift çizgi görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına inanılır.

Rüyada gebelik testi görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, elinin darlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada gebelik testi almak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına işaret eder.

Rüyada gebelik testi yaptığını görmek övgü dolu sözler işiteceğine, yüksek bir makama geleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada gebelik testi yaptırmak karanlık zamanların aydınlanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments