Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu sünnet ettirmek

Rüyada çocuğu sünnet ettirmek

Rüyada çocuğu sünnet ettirmek yaşamının tadını çıkaracağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada çocuğu sünnet ettirmek gördüyseniz:

  • Tahmin etmediğiniz bir kişiden mektup veya telefon alırsanız sakın şaşırmayın.

Rüyada çocuğunu sünnet ettirmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada çocuğun sünnet edildiğini görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğu sünnet ettirmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, epey bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğu sünnet ettirmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, art niyetli kişilere uyacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada bir çocuğu sünnet etmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun sünnet olduğunu görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada at üstünde sünnet çocuğu görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, önündeki engelleri aşamayacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu sünnet olduğunu görmek neşesinin yerine geleceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments