Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu kaybetmek

Rüyada çocuğunu kaybetmek

Rüyada çocuğunu kaybetmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kaybetmek gördüyseniz:

  • Eleştirilmek, şikayetlerle karşılaşmak veya suçlanmak istemiyorsanız daha önceden belirlenmiş kurallara ya da anlaşmalara uymanız gerekiyor.

Rüyada çocuğunu kaybedip ağlamak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu kaybetmek ve ağlamak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, engellerin ortadan kalkacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada kendi çocuğunu kaybetmek ve sonra bulmak rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu denizde kaybetmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına yorulur.

Rüyada çocuğu kaybedip bulmak zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına tabir olunur.

Rüyada komşunun çocuğunu kaybetmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğu kaybetmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına tabir olunur.

Rüyada depremde çocuğunu kaybetmek yol göstereceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments