Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş topu görmek

Rüyada ateş topu görmek

Rüyada ateş topu görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada ateş topu gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde asabi tutumlar sergilemekten kaçınmalısınız.

Rüyada ateş topu görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, zor durumlara düşeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateşten topu görmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde ateş topu görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökten ateş topu görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, çok daha fazla adım atacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada ateş topu yağdığını görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ateş topu atmak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments