Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havada ateş topu görmek

Rüyada havada ateş topu görmek

Rüyada havada ateş topu görmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, çıkış yolları bulacağına delalettir.

Rüyada havada ateş topu gördüyseniz:

  • Gelişmeler bazı konulardaki duruşunuzu, pozisyonunuzu veya fikirlerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Rüyada havada ateş topu görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada gökten ateş topu görmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde ateş topu görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ateş topu atmak hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada ateş topu yağdığını görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalet eder.

Rüyada ateşten topu görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, ortaklıkların bozulacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada ateş topu görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, maddi olanaklarının artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments