Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sahada top oynamak

Rüyada sahada top oynamak

Rüyada sahada top oynamak rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sahada top oynamak gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğniz birisinden haber alabilirsiniz.

Rüyada sahada top oynamak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada halı sahada top oynamak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya yorulur.

Rüyada top sahası görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada yeşil sahada maç yapmak zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada basketbol sahası görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil saha görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada saha görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine inanılır.

Rüyada futbol sahasında koşmak maddi çıkmazların biteceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments