Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top sahası görmek

Rüyada top sahası görmek

Rüyada top sahası görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına yorulur.

Rüyada top sahası gördüyseniz:

  • Görünenin arkasında gerçeklere bakmalısınız.

Rüyada top sahası görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada sahada top oynamak her daim Allah yolunda olacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına yorulur.

Rüyada halı sahada top oynamak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine delalet eder.

Rüyada inşaat sahası görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına delalet eder.

Rüyada tenis sahası görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil sahada maç yapmak sorunların atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada basketbol sahası görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil saha görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, zor günler geçireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments