Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasket şapka görmek

Rüyada kasket şapka görmek

Rüyada kasket şapka görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına işarettir.

Rüyada kasket şapka gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden şeyler varsa, bunu yüksek sesle dile getirebilir ya da bitirilmesi gereken işleri tamamlayabilirsiniz.

Rüyada kasket şapka görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalettir.

Rüyada kasketli adam görmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, yalnız kalınacağına işaret eder.

Rüyada kasket görmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına yorulur.

Rüyada mor şapka takmak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, rızkın kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kovboy şapkası takmak araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına tabir olunur.

Rüyada başına şapka giymek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine işarettir.

Rüyada yeni şapka giymek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, aydınlanacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz şapka giymek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments