Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli şapkalar görmek

Rüyada renkli şapkalar görmek

Rüyada renkli şapkalar görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, elinin darlaşacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, düşmanından uzak olacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli şapkalar gördüyseniz:

  • Enerjiniz yenileniyor.

Rüyada mavi renk şapka görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli şapka görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada renkli şapkalar görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli şapka takmak ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine delalettir.

Rüyada bayan şapkası görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına inanılır.

Rüyada kışlık şapka görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz örgü şapka görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine inanılır.

Rüyada şapka vermek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments