Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğrafın yırtıldığını görmek

Rüyada fotoğrafın yırtıldığını görmek

Rüyada fotoğrafın yırtıldığını görmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada fotoğrafın yırtıldığını gördüyseniz:

  • Yapılacak çok iş var, bir an önce harekete geçmeli, hızlı bir şekilde ilerlemelisiniz.

Rüyada fotoğrafın yırtıldığını görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada yırtılmış fotoğraf görmek istediği herşeye sahip olacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna tabir olunur.

Rüyada fotoğraf yırttığını görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına işarettir.

Rüyada terliği yırtılmak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine yorulur.

Rüyada perdenin yırtıldığını görmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada kızlık zarının yırtılması görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, fakirlikten kurtulacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına delalet eder.

Rüyada kağıt yırttığını görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine işarettir.

Rüyada yırtılan para görmek çalışmaları kötüleyeceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, büyük bir projeye girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments