Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf yırttığını görmek

Rüyada fotoğraf yırttığını görmek

Rüyada fotoğraf yırttığını görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf yırttığını gördüyseniz:

  • Eski fikirler yeni başlangıçlara neden olabilir.

Rüyada fotoğraf yırttığını görmek durumunuzun iyileşeceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada fotoğrafın yırtıldığını görmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, aile hayatında sevinileceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yırtılmış fotoğraf görmek kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada yırtılmış kıyafet görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, kazancını artıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabının altının yırtıldığını görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kazancın devamlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayakkabısının yırtıldığını görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömleği yırtılmak gözyaşının dineceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada yırtılmış gelinlik görmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments