Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perdenin yırtıldığını görmek

Rüyada perdenin yırtıldığını görmek

Rüyada perdenin yırtıldığını görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, bilakis malının çoğalacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ileriye gideceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada perdenin yırtıldığını gördüyseniz:

  • Üzerinde çalışılması gereken evrak işlerinize hızlıca zaman ayırıp ardından diğer işlere geçiş yapabilirsiniz.

Rüyada yırtılmış perde görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada perdenin yırtıldığını görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine inanılır.

Rüyada başkasının ayakkabısının yırtıldığını görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada ayakkabıların yırtıldığını görmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına rivayet eder.

Rüyada para yırtılması görmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine tabir olunur.

Rüyada terliği yırtılmak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, maddi varlığının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinliğinin yırtıldığını görmek parasız kalmaya, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments