Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızlık zarının yırtılması görmek

Rüyada kızlık zarının yırtılması görmek

Rüyada kızlık zarının yırtılması görmek darlık çektiği günlerini unutacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada kızlık zarının yırtılması gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı değiştirmeniz veya mevcut durumunuzu yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada kızlık zarının yırtıldığını görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına işarettir.

Rüyada kızlık zarı yırtılması görmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada kızlık zarının yırtılması görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızlık zarından kan geldiğini görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, yönetici makamına geleceğine rivayet eder.

Rüyada kızlık zarı patlaması görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına rivayet eder.

Rüyada kızlık zarı kan görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, işlerini yoluna sokacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızlık zarı bozduğunu görmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızlık zarının kanadığını görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments