Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terliği yırtılmak

Rüyada terliği yırtılmak

Rüyada terliği yırtılmak hafifleyeceğine, maddi durumun düzeleceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, geçim derdi yaşayacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada terliği yırtılmak gördüyseniz:

  • Basit şekilde araya mesafe koymak daha politik bir tavır olabilir.

Rüyada yırtılmış terlik görmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada terlik yırtıldığını görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada terliğinin yırtıldığını görmek huzur dolu günler geçireceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına yorulur.

Rüyada terliği yırtılmak sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, insanlara olan güvenin artacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni ayakkabının yırtıldığını görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işarettir.

Rüyada pantolon yırtılması görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kağıt yırttığını görmek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine delalettir.

Rüyada dudağı yırtılmak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, malında azalmaya, ödeme güçlü çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments