Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtılmış fotoğraf görmek

Rüyada yırtılmış fotoğraf görmek

Rüyada yırtılmış fotoğraf görmek insanları hak yoluna çağıracağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına alamet eder.

Rüyada yırtılmış fotoğraf gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizin bilincinde, kararlı bir şekilde hareket edeceksiniz.

Rüyada fotoğraf yırttığını görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işarettir.

Rüyada yırtılmış fotoğraf görmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada fotoğrafın yırtıldığını görmek işlerinde aksama olacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kuran yırtılması görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına alamet eder.

Rüyada terlik yırtıldığını görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinliğinin yırtıldığını görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, belki ölümler görüleceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kızlık zarı yırtılması görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments