Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters tarafa namaz kılmak

Rüyada ters tarafa namaz kılmak

Rüyada ters tarafa namaz kılmak kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada ters tarafa namaz kılmak gördüyseniz:

  • Tepkilerinize duygularınızı karıştırmamanızda fayda var.

Rüyada ters tarafa namaz kılmak yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıbleye ters dönüp namaz kılmak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına yorulur.

Rüyada camide ters namaz kılmak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine delalettir.

Rüyada ters yönde namaz kılmak aynı zamanda da korunup kollanacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, zorlukların geride kalacağına işarettir.

Rüyada ters yöne namaz kılmak inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, can sıkıcı haberler almaya, çok zor dönemlerin geçirileceğine alamet eder.

Rüyada namazı kıbleye ters kılmak duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kıbleye ters namaz kılmak işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine işaret eder.

Rüyada namazı ters yönde kılmak variyeti ile herkesi kıskandıracağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments