Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf makinesi almak

Rüyada fotoğraf makinesi almak

Rüyada fotoğraf makinesi almak çok iyi giden işlerin duracağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, kendisini çok yıpratacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada fotoğraf makinesi almak gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstererek, olumlu yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada fotoğraf makinesi bulmak askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozuk fotoğraf makinesi görmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, rahata kavuşmaya, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı fotoğraf makinesi görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına yorulur.

Rüyada fotoğraf makinesi çaldırmak gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek para sıkıntısından kurtulacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık fotoğraf makinesi görmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalettir.

Rüyada fotoğraf makinesi almak rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments