Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf bulmak

Rüyada fotoğraf bulmak

Rüyada fotoğraf bulmak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf bulmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada fotoğraf makinesi bulmak eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına alamet eder.

Rüyada fotoğraf bulmak işlerinin hemen hallolacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir fotoğrafa bakmak sorunların tamamen biteceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğrafının çekildiğini görmek borçlarının kalmayacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakanla fotoğraf çekmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişinin fotoğrafını görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada fotoğraf makinesi kırıldığını görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, her zaman sevgi göreceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek fotoğrafları görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments