Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişinin fotoğrafını görmek

Rüyada sevdiği kişinin fotoğrafını görmek

Rüyada sevdiği kişinin fotoğrafını görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin fotoğrafını gördüyseniz:

  • Hayatınızın kontrolden çıkmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin fotoğrafını görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf cektirmek maddi durumunun düzeleceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin fotoğrafını görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına alamet eder.

Rüyada bir kişinin fotoğrafını görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ölen kişinin fotoğrafını görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş bir kişinin fotoğrafını görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş kişinin fotoğrafını görmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments