Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğrafının çekildiğini görmek

Rüyada fotoğrafının çekildiğini görmek

Rüyada fotoğrafının çekildiğini görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, planların tutmayacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada fotoğrafının çekildiğini gördüyseniz:

  • Yalnız da olsa, önemsediğiniz fikir veya planlarınızı gerçeğe dönüştürme zamanıdır.

Rüyada gelinlik giyip fotoğraf çekilmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işarettir.

Rüyada fotoğraf çekilmek istemek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada fotoğrafının çekilmesini görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, ekmek kapılarının kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla fotoğraf çekilmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, kazançlı bir adım atılacağına, esenlik bulacağına inanılır.

Rüyada fotoğrafının çekildiğini görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada başkası tarafından fotoğraf çekilmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına inanılır.

Rüyada biriyle fotoğraf çekilmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada çekilmiş fotoğraf görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments