Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fön görmek

Rüyada fön görmek

Rüyada fön görmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada fön gördüyseniz:

  • Kendinize yatırım yapmanız durumunda, diğerleri size destek vereceklerdir.

Rüyada fönlü saç görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına rivayet eder.

Rüyada saçına fön çektirmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, bol kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada kuaförde fön çektirmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada saçı fönlemek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine delalettir.

Rüyada fön fırçası görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarina fön çektirmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını fönlemek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına rivayet eder.

Rüyada fön görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, kalabalıktan uzak olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments