Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını fönlemek

Rüyada saçlarını fönlemek

Rüyada saçlarını fönlemek başarılarının takdir edileceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarını fönlemek gördüyseniz:

  • Evlilik ya da iş ortaklığı konularında oldukça asabisiniz, eş veya ortağınıza karşı saldırgan tutumlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada saça fön çekmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, ihanet göreceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada saçını fönlü görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada saçına fön çektirmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, alim insanlardan sayılacağına işaret eder.

Rüyada saçlarını fönlemek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada saçlara fön çektirmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada fönlü saç görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, parasının ve malının da artacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçına fön çekmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına işarettir.

Rüyada saç fönlemek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, gün sayacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments