Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı fönlemek

Rüyada saçı fönlemek

Rüyada saçı fönlemek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına inanılır.

Rüyada saçı fönlemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki dikkatsiz kimseler size ait bazı şeyleri kırıp dökebilecekleri gibi size fiziksel zararlar da verebilirler.

Rüyada saça fön çekmek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı fönlemek işlerinin yaver gideceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç fönlemek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına işaret eder.

Rüyada fönlü saç görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını fönlemek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına tabir olunur.

Rüyada saçına fön çektirmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarına fön çekmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada saçlarını fönlü görmek malında azalmaya, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments