Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına fön çektirmek

Rüyada saçına fön çektirmek

Rüyada saçına fön çektirmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına inanılır.

Rüyada saçına fön çektirmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkması muhtemel fırsatlar için zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada saçlarina fön çektirmek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçına fön çektirmek borçların kapanacağına, hayatını yoluna sokacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine inanılır.

Rüyada saça fön çektirmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada saça fön çektirdiğini görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, hayat boyu desteği olacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada saçlara fön çektirmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına alamet eder.

Rüyada kuaförde fön çektirmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, zahmetinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada saçını fönlü görmek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada saçını fönlemek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments