Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarina fön çektirmek

Rüyada saçlarina fön çektirmek

Rüyada saçlarina fön çektirmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, yükünün hafifleyeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına delalettir.

Rüyada saçlarina fön çektirmek gördüyseniz:

  • Bir kimsenin sizi aldattığını veya aptal yerine koymaya çalıştığını farketmeniz olasıdır.

Rüyada saçlara fön çektirmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, zenginliğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarina fön çektirmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, işlerine bereket geleceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına yorulur.

Rüyada saça fön çektirmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada saça fön çektirdiğini görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, de zenginliğe kavuşacağına, parasının ve canın güvende olacağına işarettir.

Rüyada saçına fön çektirmek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada kuaförde fön çektirmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına delalet eder.

Rüyada saçını fönlü görmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine delalet eder.

Rüyada saç fön çekmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments