Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fönlü saç görmek

Rüyada fönlü saç görmek

Rüyada fönlü saç görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada fönlü saç gördüyseniz:

  • Dayanağı olmayan asılsız haberlere kesinlikle inanmamalısınız.

Rüyada saçı fönlemek sevilen birinin geleceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işarettir.

Rüyada saçlarina fön çektirmek yorulacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalettir.

Rüyada saçlarını fönlemek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada saç fön çekmek sürekli tartışacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını fönlü görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarına fön çekmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, en pahalı evlerde oturacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada saça fön çekmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada saçlara fön çektirmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments