Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fitre aldığını görmek

Rüyada fitre aldığını görmek

Rüyada fitre aldığını görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada fitre aldığını gördüyseniz:

  • Size gelen bir teklifi reddetmeniz olasıdır.

Rüyada fitre aldığını görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına alamet eder.

Rüyada fitre verdiğini görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazancının günden güne arttıracağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına tabir olunur.

Rüyada birine fitre vermek dünya mallarına karşı hırslanacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, hakkıyla kazanca rivayet eder.

Rüyada fitre görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada fitre zekat almak gönlünce bir yaşamı olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalettir.

Rüyada alt azı dişini çektirmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, makamını garantileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yastık aldığını görmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine işaret eder.

Rüyada çok kilo aldığını görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments