Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine fitre vermek

Rüyada birine fitre vermek

Rüyada birine fitre vermek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine fitre vermek gördüyseniz:

  • Gelecek planları yapabilmek veya hayallerinizi gerçekleştirebilmek için başladığınız şeyleri bitirmelisiniz.

Rüyada fitre verdiğini görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, işlerin devam edeceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına alamet eder.

Rüyada fitre zekat almak keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada fitre aldığını görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı tabir olunur.

Rüyada birine fitre vermek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, ev içinde mutluluğun artacağına işaret etmektedir.

Rüyada fitre görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments