Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fitre verdiğini görmek

Rüyada fitre verdiğini görmek

Rüyada fitre verdiğini görmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına delalet eder.

Rüyada fitre verdiğini gördüyseniz:

  • Her alanda bilginizi arttırmaya çalışmalısınız.

Rüyada fitre verdiğini görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, onlara çok bağlı olacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine inanılır.

Rüyada birine fitre vermek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada fitre aldığını görmek kısmetlerini de göremeyeceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada fitre görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine alamet eder.

Rüyada fitre zekat almak kalben çok rahat edileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada ölünün hediye verdiğini görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birilerinin para verdiğini görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının kilo verdiğini görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, hayat boyu desteği olacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments