Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fitre görmek

Rüyada fitre görmek

Rüyada fitre görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, borçlarının ödeneceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada fitre gördüyseniz:

  • Bir çok konuda gereksiz endişelendiğinizi anlayarak ferahlayabilirsiniz.

Rüyada fitre zekat almak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada fitre görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada fitre verdiğini görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fitre aldığını görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, işlerinin yarıda kalacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada birine fitre vermek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments