Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fıstıklı lokum görmek

Rüyada fıstıklı lokum görmek

Rüyada fıstıklı lokum görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada fıstıklı lokum gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ailenizle ilgili konularda uzlaşmacı olmanızda fayda var.

Rüyada fıstıklı lokum görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına delalet eder.

Rüyada fıstıklı lokum yemek işlerinin hafifleyeceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada lokum bisküvi görmek kazancının günden güne arttıracağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine yorulur.

Rüyada lokum tozu görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, kendisini keşfedeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lokum dükkanı görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına inanılır.

Rüyada çikolata ve lokum görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine lokum görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, başarılarının devam edeceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada oruçlu iken lokum yemek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments