Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum bisküvi görmek

Rüyada lokum bisküvi görmek

Rüyada lokum bisküvi görmek sorunlarından arınacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, ticaretin büyüyeceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada lokum bisküvi gördüyseniz:

  • Yeni yapılanma sürecini işe yaramayan şeyleri hayatınızdan çıkartarak başlatabilirsiniz.

Rüyada lokum bisküvi dağıtmak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada lokum ve bisküvi yemek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lokum ve bisküvi görmek iyi bir patron olacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada lokum bisküvi yemek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine işaret eder.

Rüyada bisküvi arası lokum görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına rivayet eder.

Rüyada bisküvi lokum görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Rüyada bisküvi ve lokum görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına tabir olunur.

Rüyada lokum bisküvi görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments