Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine lokum görmek

Rüyada birine lokum görmek

Rüyada birine lokum görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine lokum gördüyseniz:

  • Şikayet etmeye başlamanız sizi eleştirilere açık hale getirebilir.

Rüyada tabakta lokum görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına işarettir.

Rüyada lokum yapmak çok başarılı olacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına işaret eder.

Rüyada çikolata ve lokum görmek yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, ev sahibi olacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz lokum almak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden lokum istemek Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına alamet eder.

Rüyada ölüye lokum vermek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada lokum vermek eğleneceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camide lokum yemek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments