Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum tozu görmek

Rüyada lokum tozu görmek

Rüyada lokum tozu görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, âlim kişiler arasına gireceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, hayatına bakacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lokum tozu gördüyseniz:

  • Bilgi arayışları, krediler veya maddi yardımlar söz konusu olabilir.

Rüyada lokum tozu görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada lokum dağıttığını görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine işaret eder.

Rüyada birine lokum ikram etmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada lokum ve ceviz görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada lokum satın almak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada beyaz lokum almak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil lokum görmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil lokum yemek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments