Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata ve lokum görmek

Rüyada çikolata ve lokum görmek

Rüyada çikolata ve lokum görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, huzurunun da yerine geleceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolata ve lokum gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Rüyada çikolatalı lokum görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine tabir olunur.

Rüyada lokum çikolata görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine inanılır.

Rüyada lokum çikolata yemek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, bazı konularda konuşulacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine yorulur.

Rüyada çikolata ve lokum görmek ruhlarına mevlit okutacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı lokum yemek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına işarettir.

Rüyada çeşit çeşit lokum görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çifte kavrulmuş lokum görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada lokum şekerleme görmek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments