Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırtına bulutu görmek

Rüyada fırtına bulutu görmek

Rüyada fırtına bulutu görmek dünya malı elde edeceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, her zaman çok üzgün olacağına, işlerini boşvereceğine delalettir.

Rüyada fırtına bulutu gördüyseniz:

  • Maddi hedefleri tutturmak için bütçe yapmanız veya paranızı en iyi şekilde değerlendirmenin yollarını bulmanız gerekiyor.

Rüyada fırtına bulutu görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, mutluluk ve başarı getireceğine delalet eder.

Rüyada fırtınada yürümek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine alamet eder.

Rüyada deniz fırtına görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine işarettir.

Rüyada kum fırtınasında kalmak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fırtınada hortum görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine delalet eder.

Rüyada fırtınalı hortum görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada fırtınada kalmak hayal edilen eve kavuşulacağına, atılan adımların boşa gideceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına inanılır.

Rüyada fırtınada görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments