Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlı fırtına görmek

Rüyada karlı fırtına görmek

Rüyada karlı fırtına görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, zarara gireceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada karlı fırtına gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kar yağmur fırtına görmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kar fırtınasına yakalanmak bol kazanç elde edileceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada fırtına kar görmek başarısızlığa düşüleceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine yorulur.

Rüyada kar fırtınası görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına tabir olunur.

Rüyada kar ve fırtına görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada karlı fırtına görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine yorulur.

Rüyada fırtınalı kar yağdığını görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada fırtınalı kar görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments