Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırtınadan kurtulmak

Rüyada fırtınadan kurtulmak

Rüyada fırtınadan kurtulmak sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, endişelerini silip atacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada fırtınadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Keyfini çıkartın.

Rüyada fırtınadan kurtulmak gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Rüyada fırtınaya kapıldığını görmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, kazancını arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada şiddetli fırtına görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çöl fırtınası görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine yorulur.

Rüyada fırtına görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada yağmur fırtına görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada fırtına kopması görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, inancını bir kenara atacağına, ün sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde fırtına çıktığını görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments