Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırtına kar görmek

Rüyada fırtına kar görmek

Rüyada fırtına kar görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, karasızlık yaşayacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada fırtına kar gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin çıkma teklifiyle karşılaşmanız ya da bir evlilik sözkonusuya karar vermeden önce iyi düşünün.

Rüyada fırtınalı kar yağdığını görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet eder.

Rüyada fırtına kar görmek suç işleyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına yorulur.

Rüyada kar fırtınasına yakalanmak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, durumunuzun iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kar ve fırtına görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, küskünlük yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada fırtınalı kar görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karlı fırtına görmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, umutlarının yarım kalmayacağına işarettir.

Rüyada kar yağmur fırtına görmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, insanların hayranlığını kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar fırtınası görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments