Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin sesini duymak

Rüyada ölen kişinin sesini duymak

Rüyada ölen kişinin sesini duymak kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, sadece kendisini düşüneceğine işaret eder.

Rüyada ölen kişinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size daha verimli sonuçlar sunabilecek, daha çok kazanç sağlamanıza yardım edecek veya bir şekilde size yararı olacak olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ölmüş kişinin sesini duymak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada ölen kişinin sesini duymak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, insanlara iş öğreteceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen bir kişinin sesini duymak esenliğe ve feraha kavuşacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, dini inançların güçleneceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sesini duymak isabetli kararlar alacağına, işlerinde başarılı olacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişinin sesini duymak üzücü olaylar yaşanacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına delalettir.

Rüyada ölmüş bir kişinin sesini duymak şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, yıkılacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada ölü kişinin sesini duymak maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin sesini duymak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments