Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölenin sesini duymak

Rüyada ölenin sesini duymak

Rüyada ölenin sesini duymak elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Rüyada ölenin sesini duymak gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, çünkü o fikirleriniz daha sonra işe yarayacak.

Rüyada kabede ezan sesi duymak endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, suçlamalardan aklanılacağına tabir olunur.

Rüyada yılan sesi duymak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine yorulur.

Rüyada idrar sesi duymak çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, çok iyi işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kurbağa sesi duymak işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, küslükleri bitireceğine işaret eder.

Rüyada seslenildiğini duymak sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada ölen kimsenin sesini duymak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada camide ezan sesi duymak çok sıkıntı çekeceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk sesi duymak sıkıntının günden güne artacağına, büyük paralar kazanacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments