Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ses duymak

Rüyada bir ses duymak

Rüyada bir ses duymak kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına tabir olunur.

Rüyada bir ses duymak gördüyseniz:

  • Bazı konuları kesip atmak gerekse de, büyük bir ilerleme, hamle, yeni bir buluş ya da yeni bir fikrin peşinden gitmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Rüyada şimşek sesi duymak nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına işarettir.

Rüyada güvercin sesi duymak günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına alamet eder.

Rüyada uzaktan ses duymak bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, arzuların gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada horoz sesi duymak uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına inanılır.

Rüyada gemi sesi duymak rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, kısmetli bir işe atılmaya yorulmaktadır.

Rüyada ölü babanın sesini duymak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine delalettir.

Rüyada gaipten gelen ses duymak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, bir daha kopmayacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yellenme sesi duymak hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, işsizseniz işe gireceğinize işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments