Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kekin kabardığını görmek

Rüyada kekin kabardığını görmek

Rüyada kekin kabardığını görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kekin kabardığını gördüyseniz:

  • Toz duman sona erdiğinde kendinizi daha iyi bir yerde bulabilirsiniz.

Rüyada kekin kabardığını görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına işarettir.

Rüyada hamurun kabardığını görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yerin kabardığını görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine yorulur.

Rüyada suyun kabardığını görmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, hak yolunu tutacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada toprağın kabardığını görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına alamet eder.

Rüyada deniz kabardığını görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarların kabardığını görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada vücudu kabarmak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments