Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kek vermek

Rüyada kek vermek

Rüyada kek vermek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına yorulur.

Rüyada kek vermek gördüyseniz:

  • Olaylara getirdiğiniz çözümler diğerlerini etkilemenizi sağlayacak gibi görünüyor.

Rüyada kek hamuru yaptığını görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, işlerin sarpa saracağına, şen kahkahalar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kek yapıp yemek dertleri biteceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına işarettir.

Rüyada kek almak yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada misafire kek yapmak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına işarettir.

Rüyada bir tepsi kek görmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, şifa göreceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada kek hamuru görmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kek istemek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına inanılır.

Rüyada tuzlu kek yemek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments