Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kek yapmak ve yemek

Rüyada kek yapmak ve yemek

Rüyada kek yapmak ve yemek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, yeni insanlarla tanışacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, geçim kaygısı duymayacağına işaret eder.

Rüyada kek yapmak ve yemek gördüyseniz:

  • Başkalarına ait konularda tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kek yapmak ve yemek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kakaolu kek yapmak güzel günlerle tanışılacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, işlerin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada çikolatalı kek yapmak bir süre sıkıntı çekeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kek yapmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada cevizli kek yapmak rahat nefes alınacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzümlü kek yapmak başarıların her geçen gün çoğalacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kek hamur yapmak aile içinde her şeyin yolunda olacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına yorulur.

Rüyada pasta kek yapmak üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments