Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kek börek yemek

Rüyada kek börek yemek

Rüyada kek börek yemek geçim sıkıntısının sona ereceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada kek börek yemek gördüyseniz:

  • Daha sonra büyük bir pişmanlık duyabileceğiniz davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Rüyada börek kek yemek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kek börek yemek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevgisinin artacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kek börek görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada kek börek yapmak insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pasta börek kek görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada börek kek görmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine delalet eder.

Rüyada kekler börekler görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzümlü kek yemek dininden vazgeçmeyeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments