Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fındıklı kurabiye görmek

Rüyada fındıklı kurabiye görmek

Rüyada fındıklı kurabiye görmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, hastalanacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, kazancının çok düşeceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada fındıklı kurabiye gördüyseniz:

  • Çevrenizde yanlış anlaşılmamak için, kendinizi ifade ederken çaba göstermelisiniz.

Rüyada fındıklı kurabiye görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, ailesini hem gururlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada fındıklı kurabiye yemek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına işarettir.

Rüyada pişmemiş kurabiye görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı kurabiye yapmak ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada renkli kurabiye görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına inanılır.

Rüyada kek kurabiye görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, emeklerinin heba olacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kurabiye ikram etmek hayatının güzelleşeceğine, mutluluk dolu haberler alacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına delalet eder.

Rüyada tarçınlı kurabiye yapmak zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, başarısız olacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments