Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fincan kapatmak

Rüyada fincan kapatmak

Rüyada fincan kapatmak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine işarettir.

Rüyada fincan kapatmak gördüyseniz:

  • Her şeyi kendi başınıza halledemezsiniz veya her şeyi kendinize isteyemezsiniz.

Rüyada fincan kapatmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada kapatılmış fincan görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapatılmış kahve fincanı görmek kıtlığın meydana geleceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada pembe fincan görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada türk kahve fincanı görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, dünyasının iyileşmesine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş fincan görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük fincan görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, işlerin de yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada kırılmış fincan görmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments