Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapatılmış fincan görmek

Rüyada kapatılmış fincan görmek

Rüyada kapatılmış fincan görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kapatılmış fincan gördüyseniz:

  • İnsanlarla iş birlikleri ya da ortaklıklar kurabilir, başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Rüyada fincan kapatmak sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada kapatılmış fincan görmek sözleri tutulacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, işleri yoluna sokacağına alamet eder.

Rüyada kapatılmış kahve fincanı görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, geçineceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada kupa fincan görmek rütbe edineceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe fincan görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fincanda çay görmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Rüyada kırık fincan görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine inanılır.

Rüyada gümüş fincan görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments